Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Szülői workshop

2022.06.02., 15:00 - 18:00

A tehetségek felismerése és kibontakoztatásuk támogatása, a meghatározó tehetséghasznosulási formák azonosítása az egyén, a család, az iskola és a társadalom közös ügye, hiszen a tehetségtartalékok megóvása közös cél.

A tehetségészlelésben meghatározó szerepe van a családnak, éppúgy, mint az azonosított tehetség fejlődési folyamatának támogatásában.

A Tehetség a családban projekt célja, hogy a tehetségfejlődés folyamatába még aktívabban és tudatosabban bevonja a családokat is, a családi tehetségnevelés támogatásával segítse a tehetségek  kibontakozását.

A szülők számára workshop keretein belül biztosítja a Nemzeti Tehetség Központ, hogy a tehetség témára rálátásuk növekedjen, korszerű tehetségnevelési szemlélettel ismerkedjenek meg, eszközöket és módszereket kapjanak a családi tehetségnevelés még tudatosabb megvalósításához, a programok teret biztosítsanak a tapasztalatok megosztására.

Gyakorlatorientált, interaktív, résztvevői tapasztalatokra építő, családias programokkal várjuk az érdeklődő szülőket, nagyszülőket.

Jelentkezés a programra

Részletek

Dátum:
2022.06.02.
Időpont:
15:00 - 18:00

Szervező

Nemzeti Tehetség Központ, online platform