Rendezvények, versenyek, családi lehetőségek.


Ezen az oldalon nem csak a Nemzeti Tehetség Központ programjait ajánljuk, hanem egy gyűjteményt más oldalak, más szervezetek kínálatából. Olyan programokat válogatunk, amelyekről azt gondoljuk, hogy tehetséges gyermeket nevelő családokat érdekelhet. Mindig megjelöljük a program forrását, szervezőjét, a weboldalt, ahol további információk érhetők el.

A programok megvalósításért azonban felelősséget nem tudunk vállalni.


Programajánló családoknak

Magyarország természeti és kulturális kincseinek felfedezéséhez ötletek és programlehetőségek. Hova érdemes kicsikkel és nagyokkal útra kelni?


Hova menjük gyereknap? És Pünkösdkor?

Országos programajánló, ahol az egész család jól érezheti magát, nagyszülők és unokák együtt tzudják élvezni a jó időt, az önfelest kikapcsolódást, miközben számtalan élménnyel és tapaszatlattal gazdagodik mindenki.


Mit csináljunk a gyerekkel?

Kreatívkodás? Túrázás? Gasztronómiai kalandozás? Otthoni játékötletek vagy különleges helyek programjai? Érdemes áttekinteni a programkínálatot, hogy rátaláljatok a számotokra leginkább vonzó lehetőségre!


Irány a főváros!

Az ország bármely pontjáról is érkezzetek, izgalmas és tartalmas programokat kínál a főváros kicsiknek és nagyoknak. Egy nap kevés lesz:)


Álmok álmodói 20

Azt talán mindenki tudja, hogy a számítógép és a gyufa magyar találmányok, de vajon azt is, hogy a holdjáró is az?

Az idei Álmok Álmodói 20 elnevezésű kiállítás egy másik kiállításra utal, ami pont 20 évvel ezelőtt került megrendezésre, a témája ugyanez volt, ez most annak a tárlatnak a folytatása modern, interaktív formában.

Kiállítás megtekinthető: 2022. február 15. – 2023. január 31.